Vloerkleed Nador Sand – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 569,- normaal: € 669,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 875,- normaal: € 1029,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1190,- normaal: € 1399,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 195,- normaal: € 229,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Nador Sand.

Vloerkleed Nador Sand is een van de karpetten van de Feel Good collectie van het Nederlandse Brinker Carpets. Deze serie is handgeweven van wol. De Nador kleden geven de klassieke stijl een nieuw leven.

De kleur Sand leent zich, net als de andere twee kleuren, voor een ingetogen interieur.

De levertijden van dit vloerkleed zijn iets langer doordat deze serie kleden in India met de hand gemaakt worden en het productieproces van start tot kwaliteitscontrole zo’n 60 dagen in beslag neemt.

Afmetingen.

Dit wollen vloerkleed is er in 3 standaardmaten. Doordat deze vloerkledenserie echter ook op maat te bestellen is, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld eens aan een vierkant vloerkleed voor onder een vierkante eetkamertafel. Ook ronde vloerkleden zijn bij de Nador-serie mogelijk!

De volgende afmetingen zijn standaard:
* 170 x 230 cm.
* 200 x 300 cm.
* 240 x 340 cm.

De juiste kleur kiezen!

Vloerkleed Nador Sand is een van de 3 kleuren. De andere twee kleuren zijn:
white
middle grey

Benieuwd naar een onderhoudsadvies voor jouw vloerkleed Nador Sand?

Je kunt bij het Nederlandse ‘James’ een persoonlijk onderhoudsadvies aanvragen voor je karpet. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Ook Brinker Carpets laat haar vloerkleden daar testen. Op basis van deze testen stelt ‘James’ een onderhoudsadvies samen.

Benieuwd naar het onderhoudsadvies voor jouw vloerkleed en wat zij voor je kunnen betekenen. Kijk dan eens op de website van? Kijk dan eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren overigens om bij aanschaf van het vloerkleed de James startersset meteen aan te schaffen. Je hebt dan, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis mocht er onverhoopt iets geknoeid worden.