Verkocht – RM58 fauteuil – Pools designicoon

Breedte:67cm
Diepte:68 cm
Hoogte:72 cm
Zithoogte:38 cm
Hoogte armleuning:62 cm
Levertijd:Verkocht wel nog te bestellen
Prijs:Normaal: € 798,-                                                    Nu afhalen voor: € 649,-
Productomschrijving:Lees meer »

Debuut.

Na meer dan een halve eeuw sinds het prototype maakte het Poolse designicoon, de RM58-fauteuil opnieuw z’n debuut. Deze keer als fauteuil welke door middel van rotatiegieten is voorbereid op serieproductie. De vorm is een 100% replica van het origineel. Deze werd in 1958 nog met de hand gemaakt van materialen als glasvezel en hars.

De RM58 fauteuil is een Pools designicoon ontworpen door Roman Modzelewski. Tot voor kort was dit model alleen te zien op tentoonstellingen.

Dat de fauteuil nu voor iedereen bereikbaar is, is te danken aan een jonge Poolse designer. Zijn grote passie en droom om een ​​collectie te maken op basis van Poolse designiconen hebben dit in gang gezet. Als onderdeel van zijn master’s thesis kwam het ontwerp opnieuw tot leven. Dankzij deze inzet werden de voorwaarden gecreëerd waaronder deze ontwerpen geproduceerd kunnen worden en beschikbaar komen voor liefhebbers van design.

Het historische model is nu verkrijgbaar in twee versies. Een matte versie en een hoogglanzende klassieke versie. Beide fauteuils zijn beschikbaar in verschillende kleuren.