Vloerkleed Meda Beige – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 431,- normaal: € 508,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 663,- normaal: € 780,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 923,- normaal: € 1068,-
Levertijd:Tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Meda Beige.

Vloerkleed Meda Beige komt uit de Feel Good collectie van het Nederlandse Brinker Carpets. Het tapijt wordt machinaal geweven van acryl. Het kenmerkende medaillon motief geeft dit karpet zijn klassieke stijlvolle uitstraling.

Je kunt deze kleden natuurlijk uitstekend in de woonkamer bij een zithoek leggen. Vaak met een salontafel of een aantal losse tafeltjes. Helemaal geweldig, maar als je de ruimte hebt, dan is dit ook een heerlijk kleed om als solitair neer te leggen.

Blikvanger in de ruimte. Luxueus. Residentieel. Maar ook fantastisch in een loft of iets dergelijks. Afgebikte kale muren. beton. gietvloeren. Wij zien het zo voor ons.

De juiste kleur kiezen!

Vloerkleed Meda Beige is slechts een van de 8 kleurtonen. Benieuwd naar de zeven andere kleuren?:Vloerkleed Meda - sfeer - 8 beschikbare kleuren - www.afrit29.nl
grey
vieux roze
silver
wine red
denim blue
metallic
denim blue
*
*
*

Afmetingen.

Dit vloerkleed is verkrijgbaar in de volgende 3 standaardmaten:
* 170 x 230 cm.
* 200 x 300 cm.
* 240 x 340 cm.

Benieuwd naar een onderhoudsadvies voor jouw vloerkleed Meda Beige?

Je kunt bij het Nederlandse ‘James’ een persoonlijk onderhoudsadvies aanvragen voor je karpet. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Ook Brinker Carpets laat haar vloerkleden daar testen. Op basis van deze testen stelt ‘James’ een onderhoudsadvies samen.

Benieuwd naar het onderhoudsadvies voor jouw vloerkleed? Kijk dan eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren overigens om bij aanschaf van het vloerkleed de James startersset meteen aan te schaffen. Je hebt dan, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis mocht er onverhoopt iets geknoeid worden.