Tafellamp Orb – ETH 05-TL3362-3036

Prijs:€ 99,-
Type lamp:Tafellamp
Lichtbron (niet meegeleverd):1x E27 / max. 60 watt
Geschikt voor:LED
Aansluitspanning:230 volt
Materiaal:Metaal & Glas
Kleur:Zwart met rookkleurig glas
Afmeting (H):25 cm
Afmeting (glas):Ø 25 cm
Afmeting (L x B x H):.
Merk:ETH - Expo Trading Holland
Artikelnummer:05-TL3362-3036
EAN:8719075189238
Aanbevolen lichtbron ETH:6-300120
Levertijd:Binnen 2-4 werkdagen
Productomschrijving:Lees meer »

Tafellamp Orb doet ons denken aan sciencefictionfilms.

Tafellamp Orb heeft een bijzonder prachtig uiterlijk. Door haar vormgeving en het gebruik van rookglas was ze meteen bij de lancering al een van onze favorieten. Niet in de laatste plaats door de fraaie manier waarop ze het licht de ruimte in straalt.

Door haar ‘looks’ denk je bij lampenserie Orb waarschijnlijk meteen aan moderne interieurs. Dat ligt ook voor de hand, maar wij vinden het leuk om te kijken hoe ver we dit op kunnen rekken. Waarom zouden twee werelden niet naast elkaar kunnen leven?

Tafellamp Orb doet het heel goed als solitair op een bijzettafeltje, nachtkastje of dressoir, maar als je net als ons helemaal weg bent van deze ‘sphere’-maker, dan wil je dit combineren met de vloerlampen en hanglampen uit de Orb-serie.

Deze Orb heeft een doorsnede van 25 cm.

Kenmerken van de Orb-serie van ETH

Expo Trading Holland heeft het deze keer echt kunnen bolwerken. De schitterende ronde vormen van het zwarte rookglas zorgt voor een licht dat zich zacht verspreidt. Ieder bol uniek en ook daardoor echte sfeermakers. Een warme gloed verspreidend als ze branden en ook overdag decoratief door het spiegelende effect van de Orb.

Space: The final frontier.