Skintime – Project Beautysalon

Productomschrijving:Lees meer »

Project Skintime

Midden in het hart van Sint-Oedenrode, op de Heuvel 42a, zit sinds september 2017, beautysalon Skintime.

Projectomschrijving:
De eigenaresse start een eigen beautysalon midden in Sint-Oedenrode. Ze huurt een historisch pand. Een lange smalle pijp van ongeveer 24 x 3,5 meter. Het pand moet ruimte gaan bieden aan een ontvangstbalie, een zithoek, twee behandelkamers, een douche, toilet en keuken. Historische aspecten als een deel van de muur en een kelder moeten zichtbaar blijven. Met het oog op toekomstig verhuur aan andere partijen zal de verhuurder zelf bouwkundige aanpassingen doen en ook de facilitaire ruimten (toilet en keuken) realiseren.

Inventarisatie:
In deze fase komen de wensen en kaders nog eens naar voren. Wat is de ambitie van de ondernemer? Wat zijn haar doelen? Identiteit. Kleur en de wens om de aanwezig huisstijl mee te nemen in het ontwerp. Zorgvuldig opmeten van de ruimten, budget, onze werkwijze en gezamenlijke vervolgstappen worden besproken.

Concept:
Visualiseren en adviseren zijn de kernpunten in deze fase. Onderdelen daarbinnen zijn: sfeer, beleving, inspiratie en advies. Om te visualiseren kunnen we moodboards, kleurenplan, 2D en 3D tekeningen opleveren.

Ontwerp:
Het concept vormt het praatstuk om samen tot een ontwerp te komen. Nu gaan we keuzes maken in zowel materiaal als daadwerkelijke inrichting, meubels en verlichting. We spreken planning, begroting en begeleiding.

Uitvoering:
Binnen de ontwerpfase is ieders rol duidelijk benoemd en vastgelegd. Wie begeleidt, bewaakt, levert en monteert?
Is alles volgens specificatie. Ook in de nazorg spelen we natuurlijk een actieve rol.

Afrit 29 - Project Skin Time in Sint-Oedenrode