Vloerkleed Lisboa 830 – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 764,- normaal: € 899,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1189,- normaal: € 1399,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1614,- normaal: € 1899,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 254,- normaal: € 299,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken / Lisboa 830 ± 2 weken (maat 170 x 230 cm)
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Lisboa 830.

Vloerkleed Lisboa 830 is een prachtig handgeweven vloerkleed. Door de hoogte van de dikke lussen het zachte gevoel van wol en viscose onder je voeten lijkt het alsof je zweeft. Een geweldige uitstraling van luxe.

Lisboa is een tijdloos ontwerp in tijdloze kleuren. De sfeer en uitstraling van dit vloerkleed maken het heel erg geschikt voor een landelijk interieur, maar dit karpet is ook perfect toepassen in een modern en strak interieur.

Combineren.

Deze karpetten zijn een combinatie van ouderwets vakmanschap en een moderne visie op wonen. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, zijn de levertijden van dit vloerkleed iets langer. Het productieproces van start tot kwaliteitscontrole neemt zo’n 60 dagen in beslag.

Productie vind plaats in India. De leverancier benadrukt dat respect voor mens en milieu bij de productie van vloerkleden van groot belang is. Er worden geen kinderen ingezet!

Ben je op zoek naar meerdere vloerkleden in huis en wil je graag combineren, maar dan wel binnen dezelfde kleurstelling? Kijk dan ook eens naar de vloerkleden ‘New Loop’ en ‘New Safira’. Deze vloerkleden worden geproduceerd in dezelfde 4 kleuren als Lisboa, maar worden gekenmerkt door een iets andere vormgeving.

Tijdloze kleuren en een tijdloos ontwerp!

Afmetingen.

Door de 3 standaardafmetingen is er altijd wel een juist maat te vinden binnen je interieur, maar zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit vloerkleed op maat gemaakt kan worden. Zelfs ronde vloerkleden zijn bij dit programma mogelijk.

De volgende afmetingen zijn standaard:
* 170 x 230 cm.
* 200 x 300 cm.
* 240 x 340 cm.

In vier kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Lisboa 830 is een van de 4 mogelijke kleurstellingen. Door de natuurlijke tinten is er voor elke zithoek wel een passende kleur te vinden. Kleur 830 is de bruinste van de vier. Daardoor is het een goede tegenhanger bij een lichtere bank in aardetinten. Een ideaal vloerkleed voor bij een beige bank.  Benieuwd naar de andere kleurmogelijkheden? Zie:
110
820
900

Vlekken in je vloerkleed Lisboa 830 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Van de diverse leveranciers bouwen ze hun database op en zijn ze steeds bezig deze actueel te houden. Je kunt daar voor je vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies aanvragen, gebaseerd op je eigen thuissituatie. Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen.

Benieuwd naar het onderhoudsadvies voor je vloerkleed? Kijk dan eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren overigens om bij aanschaf van het vloerkleed de James startersset aan te schaffen. Je hebt dan, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis mocht er onverhoopt iets geknoeid worden.