Vloerkleed Lisboa 820 – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 764,- normaal: € 899,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1189,- normaal: € 1399,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1614,- normaal: € 1899,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 254,- normaal: € 299,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Lisboa 820.

Vloerkleed Lisboa 820 is een prachtig handgeweven vloerkleed. De dikke lussen van 25mm geven Lisboa een geweldig luxe uitstraling. Door deze hoogte en het zachte gevoel van wol en viscose onder je voeten lijkt het alsof je zweeft.

De sfeer en uitstraling van dit vloerkleed maken het uitermate geschikt voor een landelijk interieur. Omdat Lisboa gemaakt wordt in een tijdloos ontwerp en in tijdloze kleuren, kun je dit kleed echter ook heel goed inpassen in een modern en strak interieur.

Combineren.

Ben je op zoek naar meerdere vloerkleden in huis en wil je graag combineren, maar dan wel binnen dezelfde kleurstelling? Kijk dan ook eens naar de vloerkleden ‘New Safira’ en ‘New Loop’. Deze vloerkleden worden kunnen in dezelfde 4 kleuren geleverd worden, maar hebben ieder hun eigen vormgeving.

Een combinatie van ouderwets vakmanschap en een moderne visie op wonen. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, zijn de levertijden van dit karpet iets langer. Het productieproces van start tot kwaliteitscontrole neemt zo’n 60 dagen in beslag.

Een tijdloos ontwerp met tijdloze kleuren!

Afmetingen.

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je de gewenste maat. Dat lukt met de 3 standaardafmetingen bijna altijd, maar zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit vloerkleed op maat gemaakt kan worden. Liever een rond vloerkleed? Ook geen probleem bij Lisboa!

De volgende afmetingen zijn standaard:
* 170 x 230 cm.
* 200 x 300 cm.
* 240 x 340 cm.

In vier kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Lisboa 820 is een van de 4 kleurstellingen die mogelijk zijn en valt ook qua kleur tussen 110 en 830. Door de verschillende aardetinten is er voor in een zithoek in dezelfde tinten goed te combineren. De andere drie kleurmogelijkheden vind je hier:
110
830
900

Vlekken in je vloerkleed Lisboa 820 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Van de diverse leveranciers bouwen ze hun database op en zijn ze steeds bezig deze actueel te houden. Je kunt daar voor je vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies aanvragen, gebaseerd op je eigen thuissituatie.

Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Weten ze het antwoord niet, zijn ze daarover eerlijk en gaan ze testen. Zij testen namelijk alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Je krijgt jouw antwoord daarna.

Benieuwd naar het onderhoudsadvies voor je vloerkleed? Kijk dan eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren overigens om bij aanschaf van het vloerkleed de James startersset aan te schaffen. Je hebt dan, samen met