Vloerkleed Lisboa 110 – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 764,- normaal: € 899,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1189,- normaal: € 1399,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1614,- normaal: € 1899,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 254,- normaal: € 299,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Lisboa 110.

Vloerkleed Lisboa 110 is een prachtig handgeweven vloerkleed. De dikke lussen van 25mm geven Lisboa een geweldig luxe uitstraling. Door deze hoogte en het zachte gevoel van wol en viscose onder je voeten lijkt het alsof je zweeft.

De sfeer en uitstraling van dit vloerkleed maken het uitermate geschikt voor een landelijk interieur. Omdat Lisboa gemaakt wordt in een tijdloos ontwerp en in tijdloze kleuren, kun je dit kleed ook perfect toepassen in een modern en strak interieur.

Combineren.

Ben je op zoek naar meerdere vloerkleden in huis en wil je graag combineren, maar dan wel binnen dezelfde kleurstelling? Kijk dan ook eens naar de vloerkleden ‘New Loop’ en ‘New Safira’. Deze vloerkleden worden geproduceerd in dezelfde 4 kleuren als Lisboa, maar worden gekenmerkt door een iets andere vormgeving.

Deze karpetten zijn een combinatie van ouderwets vakmanschap en een moderne visie op wonen. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, zijn de levertijden van dit vloerkleed iets langer. Het productieproces van start tot kwaliteitscontrole neemt zo’n 60 dagen in beslag.

Productie vind plaats in India. De leverancier benadrukt dat respect voor mens en milieu bij de productie van vloerkleden van groot belang is. Er worden geen kinderen ingezet!

Tijdloze kleuren en een tijdloos ontwerp!

Afmetingen.

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je de gewenste maat. Dat lukt met de 3 standaardafmetingen bijna altijd, maar zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit vloerkleed op maat gemaakt kan worden. Zelfs ronde vloerkleden zijn bij dit programma mogelijk.

De volgende afmetingen zijn standaard:
* 170 x 230 cm.
* 200 x 300 cm.
* 240 x 340 cm.

In vier kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Lisboa 110 is een van de 4 kleurstellingen die mogelijk zijn. Door deze mogelijkheden in natuurlijke tinten is er voor in een zithoek bijzonder goed te combineren. Doordat kleur 110 de lichtste van de vier is, is het een goede tegenhanger bij een donkere bank. Een ideaal vloerkleed voor bij een bruine bank, maar ook een prachtig vloerkleed bij een grijze bank.  Kijk eens naar de volgende kleuren als je benieuwd bent naar de andere kleurmogelijkheden:
820
830
900

Vlekken in je vloerkleed Lisboa 110 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Van de diverse leveranciers bouwen ze hun database op en zijn ze steeds bezig deze actueel te houden. Je kunt daar voor je vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies aanvragen, gebaseerd op je eigen thuissituatie.

Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Weten ze het antwoord niet, zijn ze daarover eerlijk en gaan ze testen. Zij testen namelijk alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Je krijgt jouw antwoord daarna.

Benieuwd naar het onderhoudsadvies voor je vloerkleed? Kijk dan eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren overigens om bij aanschaf van het vloerkleed de James startersset aan te schaffen. Je hebt dan, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis mocht er onverhoopt iets geknoeid worden.