Vloerkleed Greenland Stripes 1048

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 492,- normaal: € 579,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 866,- normaal: € 1019,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1070,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1478,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 203,- normaal: € 239,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland Stripes 1048.

Vloerkleed Greenland Stripes 1048 komt uit dezelfde productfamilie als Greenland. Waar de Greenland-serie echter eerder ingetogen is, pakt de Stripes-serie meer uit. De naam verraadt het namelijk al. Stripes is opgebouwd uit een aantal stroken in een specifieke kleurstellingen.

Is de ingetogenheid van Greenland te sober voor je, dan kun je met Greenland Stripes lekker uit de voeten. De natuurlijke tinten bruin, beige en grijs van Vloerkleed Greenland Stripes 1048 combineren prima met bijvoorbeeld een beige bank of een grijze bank, maar kan ook heel mooi onder een eetkamertafel.

Kies je er voor om een vloerkleed onder een tafel te leggen, dan adviseren wij wel om het kleed groot genoeg te nemen. Als alle stoelen er comfortabel op kunnen staan oogt dat toch het mooist, naar onze mening.

Solitair.

Solitair? Zeker. Dit karpet mag gezien worden!
Leg hem eens als solitair neer. Mooi voor die speciale kast of in een gang. Natuurlijk ook een perfect vloerkleed voor in de hal.

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je de gewenste maat. En dat lukt met de 5 standaardafmetingen bijna altijd. Zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit in de gewenste maat gemaakt kan worden. Ook ronde vloerkleden zijn mogelijk bij Greenland Stripes.

Dit prachtige karpet wordt van nieuw wol met de hand geweven. Bovendien is het een duurzaam vloerkleed, doordat het aan twee zijden gebruikt kan worden. Een fantastisch kleed welke het interieur karakter geeft en bovendien de akoestiek verbetert.

In vijf kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Greenland Stripes 1048 is een van de 5 kleurstellingen waarin dit vloerkleed geleverd kan worden. Benieuwd naar de andere kleuren? Kijk dan eens naar kleurnummers:
1042
1044
1045
1046

Vlekken in je vloerkleed Greenland Stripes 1048 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Weten ze het antwoord niet, zijn ze daarover eerlijk en gaan ze testen. Zij testen namelijk alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Je krijgt jouw antwoord daarna.

James is er namelijk niet alleen voor de producenten, maar ook voor jou. Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee je voor jouw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op je eigen thuissituatie.

Kijkt u maar eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren om bij aanschaf van het vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heb je, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.