Vloerkleed Greenland Stripes 1045

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 492,- normaal: € 579,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 866,- normaal: € 1019,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1070,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1478,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 203,- normaal: € 239,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland Stripes 1045.

Vloerkleed Greenland Stripes 1045 komt uit dezelfde productfamilie als Greenland. Waar de Greenland-serie echter eerder ingetogen is, pakt de Stripes-serie iets meer uit. De naam verraadt het namelijk al. Stripes is opgebouwd uit een aantal stroken in een specifieke kleurstellingen.

Is de ingetogenheid van Greenland te sober voor je, dan kun je met Greenland Stripes lekker uit de voeten. Door de natuurlijke tinten en het blauwe accent van Vloerkleed Greenland Stripes 1045 kun je met dit karpet prima combineren. Dit is een prachtig vloerkleed bij een bruine bank, maar kan ook heel goed bij een blauwe bank. Natuurlijk afhankelijk van de rest van je interieur.

Vloerkleed onder de eettafel.

Je kunt ook dit vloerkleed onder een tafel te leggen.Wij adviseren dan wel om het kleed groot genoeg te nemen. Als alle stoelen er comfortabel op kunnen staan ziet dat er toch het mooiste uit, is onze mening.

Solitair.

Solitair? Zeker. Dit karpet mag gezien worden!
Leg hem eens als solitair neer. Mooi voor die speciale kast of in een gang. Natuurlijk ook een perfect vloerkleed voor in de hal.

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je de gewenste maat. En dat lukt met de 5 standaardafmetingen bijna altijd. Zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit in de gewenste maat gemaakt kan worden. Ook ronde vloerkleden zijn mogelijk bij Greenland Stripes.

Dit prachtige karpet wordt van nieuw wol met de hand geweven. Bovendien is het een duurzaam vloerkleed, doordat het aan twee zijden gebruikt kan worden. Een fantastisch kleed welke het interieur karakter geeft en bovendien de akoestiek verbetert.

In vijf kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Greenland Stripes 1045 is een van de 5 kleurstellingen waarin dit vloerkleed geleverd kan worden. Benieuwd naar de andere kleuren? Kijk dan eens naar de volgende kleurnummers:
1042
1044
1046
1048

Vlekken in je vloerkleed Greenland Stripes 1045 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Weten ze het antwoord niet, zijn ze daarover eerlijk en gaan ze testen. Zij testen namelijk alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Je krijgt jouw antwoord daarna.

James is er namelijk niet alleen voor de producenten, maar ook voor jou. Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee je voor jouw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op je eigen thuissituatie.

Kijkt u maar eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren om bij aanschaf van het vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heb je, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.