Vloerkleed Greenland Stripes 1044

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 492,- normaal: € 579,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 866,- normaal: € 1019,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1070,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1478,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 203,- normaal: € 239,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland Stripes 1044.

Vloerkleed Greenland Stripes 1044 komt uit dezelfde productfamilie als Greenland. Waar de Greenland-serie echter eerder ingetogen is, pakt de Stripes-serie meer uit. De naam verraadt het al. Stripes is geweven met een aantal stroken in een specifieke kleurstellingen.

Is de ingetogenheid van Greenland te sober voor je, dan kun je met Greenland Stripes lekker uit de voeten. Vloerkleed Greenland Stripes 1044 wordt gekenmerkt door de natuurlijke tinten en een groen accent.

Vloerkleed onder de eettafel.

Je kunt dit karpet natuurlijk bij een zithoek neerleggen, maar je kunt het ook onder een tafel te leggen.Wij adviseren dan wel om het kleed groot genoeg te nemen. Als alle stoelen er comfortabel op kunnen staan, ziet dat er toch het mooiste uit is onze mening.

Solitair.

Solitair? Zeker. Dit karpet mag gezien worden!
Leg hem eens als solitair neer. Mooi voor in een hal of gang, maar ook voor die speciale kast die je hebt gekregen. Kijk maar eens naar de sfeerfoto.

Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kies je de gewenste maat. En dat lukt met de 5 standaardafmetingen bijna altijd. Zit de juiste afmeting er onverhoopt niet tussen, dan vragen we de leverancier of dit in de gewenste maat gemaakt kan worden. Ook ronde vloerkleden zijn mogelijk bij Greenland Stripes.

Dit prachtige karpet wordt van nieuw wol met de hand geweven. Bovendien is het een duurzaam vloerkleed, doordat het aan twee zijden gebruikt kan worden. Een fantastisch kleed welke het interieur karakter geeft en bovendien de akoestiek verbetert.

In vijf kleurstellingen mogelijk!

Vloerkleed Greenland Stripes 1044 is een van de 5 kleurstellingen waarin dit vloerkleed geleverd kan worden. Benieuwd naar de andere kleuren? Kijk dan eens naar kleurnummers:
1042
1045
1046
1048

Vlekken in je vloerkleed Greenland Stripes 1044 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf geeft sinds 1927 adviezen. Weten ze het antwoord niet, zijn ze daarover eerlijk en gaan ze testen. Zij testen namelijk alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Je krijgt jouw antwoord daarna.

James is er namelijk niet alleen voor de producenten, maar ook voor jou. Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee je voor jouw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op je eigen thuissituatie.

Kijkt u maar eens op ‘Je persoonlijke onderhoudsadvies’.

Wij adviseren om bij aanschaf van het vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heb je, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.