Vloerkleed Greenland 332 – Brinker Carpets

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 305,- normaal: € 359,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 424,- normaal: € 499,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 543,- normaal: € 639,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 917,- normaal: € 1079,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 135,- normaal: € 159,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland 332 – rood.

Een statement maken in je interieur? Dat kan met vloerkleed Greenland 332 heel goed.

Dit prachtige kleed wordt van nieuw wol met de hand geweven. De rode tinten van kleurnummer 332 zijn zeker aanwezig, maar laten zich toch ook heel goed inpassen in een interieur wanneer je niet bang bent voor kleur! Dit karpet kan natuurlijk ton-sur-ton bij een rode bank, maar als dat te veel voor je wordt, kan het ook een fantastisch kleurelement zijn bij een grijze bank of een beige bank.

Als de kleur al niet verwarmt dan het kleed toch zeker! Geen koude voeten meer.

Is de kleur 332 toch net iets te aanwezig naar je smaak? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de meer natuurlijke variant ’12’.

Vloerkleed voor onder de eettafel.

Vloerkleed Greenland 332 past natuurlijk ook prima onder een tafel. Ons advies is dan wel om het kleed groot genoeg te kiezen, zodat de stoelen er ook nog makkelijk op kunnen staan. Dat vinden wij gewoon het mooist!

Mochten er eens wat broodkruimels vallen dan zuigt u ze, het best zonder borstel, weer op. Drupt er wat jus d’orange op uw kleed of valt er een beschuitje met jam? Lees dan even verder bij ‘Vlekken in je vloerkleed Greenland 332 of onderhoudsadvies gewenst?’.

Veel uitvoeringen mogelijk!

Greenland heeft alleen al 10 ‘eigen’ kleurtinten en 5 standaardafmetingen.
Aanvullend op de ‘eigen’ tinten, zijn ook de kleuren van serie ‘Marina’ toe te passen op dit ontwerp. Daarmee komt het totaal op 13 kleuren en zijn er al 65 verschillende uitvoeringen van deze serie leverbaar.

Naast de 5 standaardafmetingen, is Greenland echter ook als rond vloerkleed te bestellen. Daarnaast is het mogelijk karpetten te bestellen die afwijken van de standaardmaten. Door deze vele opties en de tijdloze neutrale uitstraling is er met dit kleed eenvoudig te combineren.

Een duurzaam vloerkleed, doordat het aan twee zijden gebruikt kan worden, welke bovendien de akoestiek ten goede komt.

Vlekken in je vloerkleed Greenland 332 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf houdt zich sinds 1927 bezig met adviezen en producten voor vloeren en meubels. Zij testen alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Weten ze het antwoord niet, dan gaan ze testen en krijgt u het antwoord daarna.

James is er ook voor de klant! Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee u voor uw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op uw thuissituatie.

Kijkt u maar eens op “uw persoonlijke James’ onderhoudsadvies”.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heeft u, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.