Vloerkleed Greenland 140 – Brinker Carpets

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 305,- normaal: € 359,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 424,- normaal: € 499,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 543,- normaal: € 639,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 917,- normaal: € 1079,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 135,- normaal: € 159,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland 140 – groen.

Je interieur een natuurlijke en kleurige uitstraling geven? Dan zit je met vloerkleed Greenland 140 goed.

Dit prachtige kleed wordt van nieuw wol met de hand geweven. De groene tinten van kleurnummer 140 laten zich ook prima combineren. Dit karpet is kan een fantastisch kleurelement in je woonkamer zijn. Bijvoorbeeld bij een grijze bank.

Lekker wegdromen, een goed boek lezen of een avondje Netflix. Een warm gevoel bij koude dagen en geen koude voeten meer!

Vloerkleed voor onder de eettafel.

Vloerkleed Greenland 140 past natuurlijk ook prima onder de tafel. Wij adviseren dan wel om het kleed groot genoeg te kiezen, zodat ook de stoelen er op kunnen staan. Dat vinden wij gewoon het mooist.

Mochten er eens wat broodkruimels vallen dan zuigt u ze, het best zonder borstel, weer op. Drupt er eens wat jus d’orange op uw kleed of valt er een beschuitje met jam? Lees dan even verder bij ‘Vlekken in je vloerkleed Greenland 140 of onderhoudsadvies gewenst?’.

Veel uitvoeringen mogelijk!

Greenland heeft alleen al 10 ‘eigen’ kleurtinten en 5 standaardafmetingen.
Aanvullend op de ‘eigen’ tinten, zijn ook de kleuren van serie ‘Marina’ toe te passen op dit ontwerp. Daarmee komt het totaal op 13 kleuren en zijn er al 65 verschillende uitvoeringen van deze serie leverbaar.

Naast de 5 standaardafmetingen, is Greenland echter ook in een ronde uitvoering te bestellen en is het bovendien mogelijk afmetingen die afwijken van de standaardmaten te bestellen. Door deze vele opties en de tijdloze neutrale uitstraling is er met dit karpet eenvoudig te combineren.

Een duurzaam vloerkleed dat bovendien de akoestiek ten goede komt.

Vlekken in je vloerkleed Greenland 140 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat overigens haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf houdt zich sinds 1927 bezig met adviezen en producten voor vloeren en meubels. Zij testen alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Weten ze het antwoord niet, dan gaan ze testen en krijgt u het antwoord daarna.

James is er ook voor de klant! Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee je voor jouw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op je thuissituatie.

Kijkt maar eens op “uw persoonlijke James’ onderhoudsadvies”.

Wij adviseren om bij aanschaf van je vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heb je, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.