Vloerkleed Greenland 1 – Brinker Carpets

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 305,- normaal: € 359,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 424,- normaal: € 499,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 543,- normaal: € 639,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 917,- normaal: € 1079,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 135,- normaal: € 159,-
Levertijd:tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed Greenland 1.

Met vloerkleed Greenland 1 geef je je interieur al snel een natuurlijke en rustige uitstraling. Dit prachtige lichte effen wollen karpet past natuurlijk bijna overal bij.

Dit vloerkleed wordt van nieuw wol met de hand geweven en het laat zich door de lichte effen kleur heel goed combineren. Dit kleed kan prima bij een bruine bank en een grijze bank, maar kan ook rust brengen wanneer u bijvoorbeeld voor een groene bank gekozen heeft. Een fantastisch vloerkleed dat het interieur meteen af maakt. Kom maar op met die lange avonden!

Vloerkleed dat in iedere woonkamer tot zijn recht komt.

Vloerkleed Greenland 1 past ook prima onder de tafel. Door de lichte kleur en het ontbreken van kleurnuances vallen kleine vlekjes natuurlijk wel net iets meer op dan bijvoorbeeld bij Greenland 12.

Bent u daar niet zo bang voor? Dan adviseren wij om het kleed groot genoeg te kiezen, zodat ook de stoelen er op kunnen staan. Dat vinden wij toch mooier.

Greenland is naar onze mening een ‘evergreen’. Een vloerkleed dat in iedere woonkamer tot zijn recht komt.

Veel uitvoeringen mogelijk!

Greenland heeft alleen al 10 ‘eigen’ kleurtinten en 5 standaardafmetingen.
Aanvullend op de ‘eigen’ tinten, zijn ook de kleuren van serie ‘Marina’ toe te passen op dit ontwerp. Daarmee komt het totaal op 13 kleuren en zijn er al 65 verschillende uitvoeringen van deze serie leverbaar.

Naast de 5 standaardafmetingen, is Greenland echter ook in een ronde uitvoering te bestellen en is het bovendien mogelijk afmetingen die afwijken van de standaardmaten te bestellen. Door deze vele opties en de tijdloze neutrale uitstraling is er met dit karpet eenvoudig te combineren.

Een duurzaam vloerkleed, omdat het aan twee zijden te gebruiken is, welke bovendien de akoestiek ten goede komt.

Vlekken in je vloerkleed Greenland 1 of onderhoudsadvies gewenst?

Brinker Carpets laat haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf houdt zich sinds 1927 bezig met adviezen en producten voor vloeren en meubels. Zij testen alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Weten ze het antwoord niet, dan gaan ze testen en krijgt u het antwoord daarna.

James is er ook voor de klant! Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee u voor uw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op uw thuissituatie.

Kijkt u maar eens op “uw persoonlijke James’ onderhoudsadvies”.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heeft u, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.