Vloerkleed Angora Rust Multi – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 849,- normaal: € 999,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1299,- normaal: € 1529,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1784,- normaal: € 2099,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 279,- normaal: € 329,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Mix in roestbruine tinten.

Vloerkleed Angora Rust Multi heeft een prachtige mix van roestbruine tinten. Je woonruimte is in een handomdraai om te toveren tot een knusse, warme en gezellige leefplek!  Karpet Angora van het Nederlandse ‘Brinker Carpets’ is een prachtig handgeweven kleed dat voor 100% uit wol bestaat. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 4 cm. De stijlvolle kleurencombinaties en het hoogpolige karakter maken van Angora al snel een echte sfeermaker in huis.

Verschillende woonstijlen.

“Ik vind het een prachtig vloerkleed, maar het past denk ik niet zo goed in onze woonstijl. Die is namelijk nogal strak”.
Een opmerking die ik vaker hoor.
“Waarom niet?”, vraag ik dan.

Ik ben van mening dat dit vloerkleed zich perfect past in verschillende woonstijlen. Het heeft toch vooral te maken met je smaak en hoe ‘stijlvast’ jij je huis wenst in te richten. Ben je op zoek naar dat perfecte VT-wonen-plaatje? Laat je je hele huis door iemand anders ‘stylen’ in zijn of haar stijl of mag het ook een beetje van jezelf zijn?

Met vloerkleed Angora Rust Multi tover je iedere ruimte in een tel om. Dit vloerkleed voelt heerlijk zacht aan, fleurt iedere ruimte op, en je bent altijd verzekerd van een uniek exemplaar. Dit omdat de Angora vloerkleden handgeweven zijn. Daarnaast is het een goed idee dit karpet in huis te leggen om de akoestiek te verbeteren. Zeker in ruimtes die heel basic en strak zijn.

Maak je het plaatje graag af met woonaccessoires? Kies dan eens voor accessoires die passen bij de kleurstelling van het kleed.

Past altijd!

Dit vloerkleed past altijd!
Standaard is het leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm. Mochten deze standaardmaten geen uitkomst bieden, dan kan er op maat gefabriceerd worden. Ook rond kleden zijn bij Angora mogelijk.

De kleur van vloerkleed Angora Rust Multi niet helemaal de juiste? Kijk dan eens naar de kleuren ‘Multi’, ‘Beige multi’ en ‘Teal Blue’.

Vlekken in je Angora Rust Multi of onderhoudsadvies?

Brinker Carpets laat overigens haar vloerkleden testen bij het Nederlandse ‘James’. Dit bedrijf houdt zich sinds 1927 bezig met adviezen en producten voor vloeren en meubels. Zij testen alle adviezen en oplossingen eerst in hun eigen laboratorium. Weten ze het antwoord niet, dan gaan ze testen en krijgt u het antwoord daarna.

James is er ook voor de klant! Iedereen kan rechtstreeks om advies vragen. Helemaal fantastisch is dat ze de database opbouwen en uitbreiden waarmee u voor uw vloerkleed een persoonlijk onderhoudsadvies kunt krijgen. Gebaseerd op uw thuissituatie.

Kijkt u maar eens op “uw persoonlijke James’ onderhoudsadvies”.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan heeft u, samen met het onderhoudsadvies, meteen een eerste hulp in huis.