Vloerkleed Angora – Multi – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 849,- normaal: € 999,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1299,- normaal: € 1529,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1784,- normaal: € 2099,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 279,- normaal: € 329,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Mix van kleuren.

Vloerkleed Angora Multi heeft een prachtige mix van kleuren. Blauw, paars, oranje, groen en geel.

Heb jij jezelf al vaker afgevraagd welk vloerkleed past bij een grijze bank? Met deze vrolijke kleurencombinatie geef jij je interieur in een handomdraai een andere sfeer! Angora bestaat voor 100% uit wol en is van het Nederlandse ‘Brinker Carpets’. Het kleed heeft een poolhoogte van 4 cm.

De stijlvolle kleurencombinaties en het hoogpolige karakter zorgen er voor dat het in huis al meteen knusser en gezelliger wordt.

Verschillende woonstijlen.

Een vloerkleed welke zich perfect leent voor verschillende woonstijlen. Met vloerkleed Angora Multi tover je immers iedere ruimte in een tel om. Dit vloerkleed voelt heerlijk zacht aan en fleurt iedere ruimte op. Daarnaast draagt dit karpet ook bij aan de verbetering van de akoestiek in huis. Zeker in ruimtes die heel basic en strak zijn.

Maak je het plaatje graag af met woonaccessoires? Kies dan voor accessoires die passen bij de kleurstelling van het kleed.

Past altijd!

Dit vloerkleed past altijd!
Standaard is het leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm. Mochten deze standaardmaten geen uitkomst bieden, dan kan er op maat gefabriceerd worden. Ook rond kleden zijn bij Angora mogelijk.

De kleur ‘Multi’ niet helemaal de juiste? Kijk dan eens naar de kleuren ‘Rust Multi’‘Beige Multi’ en ‘Teal Blue’.

Uniek.

Wanneer je kiest voor vloerkleed Angora, dan kies je voor een uniek product. Het wordt immers met de hand geweven. Vloerkleed Angora Multi voelt heerlijk zacht aan en geeft je interieur meteen karakter.

Vlekken.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen.

Ook geïnteresseerd in dit vloerkleed Angora Multi? Kom dan eens langs in onze showroom te Sint-Oedenrode.
U kunt natuurlijk ook via mail of telefoon contact met ons opnemen.