Vloerkleed Angora – Beige Multi – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 849,- normaal: € 999,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1299,- normaal: € 1529,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1784,- normaal: € 2099,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 279,- normaal: € 329,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Mix van beige en bruin.

Met dit rijke vloerkleed in een mix van beige en bruin, is je woonruimte in een handomdraai om te toveren tot een knusse, warme en gezellige leefplek!  Karpet Angora van het Nederlandse ‘Brinker Carpets’ is een prachtig handgeweven kleed dat voor 100% uit wol bestaat. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 4 cm. De stijlvolle kleurencombinaties en het hoogpolige karakter maken van Angora al snel een echte sfeermaker in huis.

Verschillende woonstijlen.

“Ik vind het een prachtig vloerkleed, maar het past denk ik niet zo goed in onze woonstijl. Die is namelijk nogal strak”.
Een opmerking die ik vaker hoor.
“Waarom niet?”, vraag ik dan.

Ik ben van mening dat dit vloerkleed zich perfect leent voor verschillende woonstijlen. Het heeft toch vooral te maken met je smaak en hoe ‘stijlvast’ jij je huis wenst in te richten. Ben je op zoek daar dat perfecte VT-wonen-plaatje? Laat je je hele huis door iemand anders stylen in zijn of haar stijl of mag het ook een beetje van jezelf zijn?

Met vloerkleed Angora tover je iedere ruimte in een tel om. Het wordt meteen knus en gezellig. Bovendien draagt dit karpet bij aan het verbeteren van de akoestiek. Zeker in ruimtes die heel basic en strak zijn.

Maak je het plaatje graag af met woonaccessoires? Kies dan eens voor accessoires die passen bij de kleurstelling van het kleed.

Past altijd!

Dit vloerkleed past altijd!
Standaard is het leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm. Mochten deze standaardmaten geen uitkomst bieden, dan kan er op maat gefabriceerd worden. Ook rond kleden zijn bij Angora mogelijk.

De kleur ‘Beige Multi’ niet helemaal de juiste? Kijk dan eens naar de kleuren ‘Multi’, ‘Rust Multi’ en ‘Teal Blue’.

Uniek.

Wanneer je kiest voor vloerkleed Angora, dan kies je voor een uniek product. Het wordt immers met de hand geweven. Vloerkleed Angora voelt heerlijk zacht aan en geeft je interieur meteen karakter.

Vlekken.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen.

Geïnteresseerd in dit vloerkleed? Kom dan eens langs in onze showroom te Sint-Oedenrode.
U kunt natuurlijk ook via mail of telefoon contact met ons opnemen.