Cliff 630 – roest beige – Brinker Carpets

140 x 200 cmmet vriendencheque: € 489,- normaal: € 579,-
170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 250 cmmet vriendencheque: € 879,- normaal: € 1039,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1069,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1479,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 199,- normaal: € 239,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 6 en 10 weken
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Echte sfeermaker

Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. Maar welke past bij jou en je interieur? Cliff is een prachtig vloerkleed gemaakt van 100% wol en geschikt voor interieurs met een natuurlijke ‘touch’. Cliff 630 is een van de twee meest uitgesproken kleuren van het achttal gemêleerde kleuren dat beschikbaar is binnen deze collectie.

Bij deze roest/beige-variant is het vaak net wat minder makkelijk om hem in je dan huidige woonomgeving in te passen dan bijvoorbeeld met de neutralere Cliff 108.

Alleen de beste materialen.

De productie vindt plaats in Europa en zoals de fabrikant zelf in hun catalogus aangeeft: “We gebruiken alleen de beste materialen”. De kleden worden met de hand geweven en zijn gemaakt van 100% wol.

Wol heeft een zelfreinigende werking. Geregeld, maar toch zeker een keer per week, stofzuigen is vaak al voldoende om het kleed goed schoon te houden. Draai het kleed ook eens 180 graden om looppaden te vermijden. Het mooie van de Cliff-Collectie is bovendien dat het karpet om te draaien is. Je kunt het dus aan twee zijden gebruiken!

Het is overigens niet aan te bevelen om het kleed ouderwets uit te kloppen, omdat er na een tijd onherstelbare schade kan ontstaan aan de kettingdraden.

Al deze fijne eigenschappen laten je bijna vergeten dat dit vloerkleed zorgt voor een verbeterde akoestiek én ook nog eens gewoon lekker zacht is en warmte lekker lang vast houdt. Weg koude voeten!

Acht kleurenstellingen.

De vloerkleden binnen de Cliff-serie zijn er niet in uni-kleuren. Elk vloerkleed is gemêleerd en heeft een eigen kleurstelling. Wij noemen de Cliff 630 roest/beige. Is dit toch niet de juiste kleur voor je, kijk dan eens naar de 7 andere kleurstellingen:
812 – grijs/beige
108 – wit/grijs
809 – antraciet/grijs
811 – bruin/beige
808 – grijs/grijs
460 – groen/geel
508 – blauw/grijs

Woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer of kantoor; er is altijd wel een plek waar Cliff 630, ondanks zijn uitgesproken kleur, een plaats verdient.

Bijna onbeperkt in maatvoering!

Wanneer je voor de Cliff-vloerkleden kiest, ben je bijna onbeperkt in maatvoering. Er zijn 5 standaardmaten. Maatwerk is mogelijk en ook ronde vloerkleden kunnen van deze serie geleverd worden.

Durf jij het aan met de Cliff 630?

Durf jij het aan om jouw interieur wat karakter te geven met een van dit prachtige gemêleerde vloerkleed Cliff 630?

Eerste hulp bij vlekken in je vloerkleed.

Bestel er dan meteen de James startersset bij. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen. Bovendien bieden zij uitvoerige assistentie bij het informeren hoe om te gaan met je vlek.