Barrax grey – Vloerkleed grijs – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1069,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1479,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 219,- normaal: € 259,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken / Barrax blue ± 2 weken (maat 170 x 230 cm)
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Vloerkleed mét franjes

Barrax is een vloerkleed mét franjes. Zo simpel is het.
Ben je op zoek naar een karpet met een natuurlijke uitstraling, maar mag het allemaal net iets minder strak? Dan is Barrax grey het juiste kleed voor jou. Dit grijze vloerkleed van het Nederlandse Brinker Carpets bestaat voor 100% uit wol en wordt met de hand geweven. Je bent daardoor verzekert van een uniek exemplaar.

Een kwalitatief prachtig kleed dat bij de eerste aanblik eenvoud uitstraalt, maar dat door de franjes aan alle zijden toch een speelse toets laat zien. Dat de franjes in twee kleuren zijn, draagt daar nog eens extra aan bij. De kamer krijgt binnen 10 minuten een heel andere uitstraling door de toevoeging van dit prachtige karpet.

Ideaal kleed.

Een ideaal kleed voor bij je bank of onder de eettafel. Daarnaast is dit ook een prachtig vloerkleed voor de slaapkamer. Barrax grey is gemaakt van wol en voelt daardoor heerlijk warm en zacht aan. Een fijn begin van de dag voor als je net uit bed stapt.

De Barrax-serie is verkrijgbaar in vier kleuren. Naast deze  grijze uitvoering is het karpet ook beschikbaar in blauwbeige en groen.

Het maakt niet uit in welke ruimte je dit vloerkleed neer legt. Het verbetert direct de akoestiek.

Altijd de juiste maat!

Met de keuze voor Barrax heb je altijd de juiste maat!
Standaard leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm, maar daarnaast ook mogelijk als maatwerk. Ronde uitvoeringen zijn bij Barrax helaas niet mogelijk.

Vlekken.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen. Op deze set staat een handleiding voor type vlek en behandelplan. Super handig!