Barrax green – Vloerkleed – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1069,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1479,- normaal: € 1739,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 219,- normaal: € 259,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken / Barrax blue ± 2 weken (maat 170 x 230 cm)
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Franjes, franjes, franjes!!!

Franjes, franjes, franjes!!! Barrax is een vloerkleed met franjes. Zo simpel liggen de zaken. Heb je daar helemaal niets mee, dan is Barrax duidelijk niet het karpet waar jij naar op zoek bent. Hou je echter wel van net dat beetje extra en hoeft het allemaal niet zo strak voor je, dan is Barrax green wél het juiste kleed voor jou.

Dit groene vloerkleed van het Nederlandse Brinker Carpets bestaat voor 100% uit wol en wordt met de hand geweven. Je bent daardoor verzekerd van een uniek item.

Bij ieder kleed hebben de franjes twee kleuren. De overliggende zijden hebben dezelfde kleur. Heerlijk! Die speelse toets die het daarmee uitstraalt. Met dit prachtige vloerkleed verander je de bestaande ruimte in een paar minuten.

Barrax green is geschikt voor meerdere toepassingen.

Bij een vloerkleed denken we al snel aan de standaard plekken. Zeker; dit kleed is ideaal voor bij uw bank of onder de eettafel, maar Barrax green is ook een prachtig vloerkleed voor op de slaapkamer. Hoe fijn begint de dag als je op een warm en zacht vloerkleed stapt als je net uit bed komt?

Deze serie is leverbaar in vier kleuren. Naast deze  groene uitvoering is het vloerkleed ook beschikbaar in grijsblauw en beige.

Altijd de juiste maat!

Met de keuze voor Barrax heb je keuze in standaard of maatwerk.
Standaard leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm, maar daarnaast ook mogelijk in maten op aanvraag met uitzondering van ronde uitvoeringen. Dus (bijna) altijd de juiste maat!

Een vloerkleed verbetert bovendien de akoestiek. Ruimtes klinken minder hol en kil doordat dit karpet ook geluid absorbeert.

Vlekken.

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met deze set te behandelen.