Barrax blue – Vloerkleed blauw – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1069,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1479,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 219,- normaal: € 259,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken / Barrax blue ± 2 weken (maat 170 x 230 cm)
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Pretentieloos vloerkleed, maar wel een met franjes.

Barrax is een pretentieloos vloerkleed, maar wel een met franjes.
Als het allemaal net iets minder strak mag, dan is Barrax blue het juiste kleed voor jou. Dit blauwe vloerkleed is van de hand van het Nederlandse Brinker Carpets. Doordat het met de hand geweven wordt, ben je verzekerd van een uniek exemplaar. Het kleed bestaat voor 100% uit wol.

Een prachtig karpet met een natuurlijke uitstraling. Kwaliteit en eenvoud op het eerste gezicht, maar de franjes aan de zijkanten geven het een speelse toets. De franjes hebben twee kleurtonen. Door de toevoeging van dit prachtige karpet tover je je kamer in een handomdraai om.

Ideaal!

Voor bij je bank in je zithoek of onder de eettafel? Het kan allemaal. Dit prachtige vloerkleed is daarnaast ook zeer geschikt voor de slaapkamer. Doordat het van wol gemaakt is, voelt het heerlijk warm en zacht aan. Een fijn begin van de dag voor als je net uit bed stapt. Ideaal!

De Barrax-serie is verkrijgbaar in vier kleuren. Naast deze Barrax blue is dit karpet namelijk ook beschikbaar in grijsbeige en groen.

Het toevoegen van een vloerkleed aan je interieur draagt daarnaast ook bij aan het verbeteren van de akoestiek. Ruimtes klinken minder kil en geluiden worden sneller ‘geabsorbeerd’.

Voor iedere situatie een juiste maat!

Met de keuze voor Barrax is er voor iedere situatie een juiste maat!
Maatwerk is immers altijd mogelijk, maar standaard is Barrax al leverbaar in de maten 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm. Helaas zijn ronde uitvoeringen bij dit kleed niet mogelijk.

Vlekken.

Het is mogelijk om bij de aankoop ook direct een James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen.