Barrax beige – Vloerkleed – Brinker Carpets

170 x 230 cmmet vriendencheque: € 679,- normaal: € 799,-
200 x 300 cmmet vriendencheque: € 1069,- normaal: € 1259,-
240 x 340 cmmet vriendencheque: € 1479,- normaal: € 1739,-
Afwijkende maten: prijs per m2met vriendencheque: € 219,- normaal: € 259,-
Levertijd:Standaardmaten tussen 2 en 8 weken / Barrax blue ± 2 weken (maat 170 x 230 cm)
Prijs:Tijdelijk met vriendencheque 15% korting op de normaalprijs.
Productomschrijving:Lees meer »

Prachtig vloerkleed met franjes.

Barrax beige is een prachtig vloerkleed met franjes.
Met dit karpet, van het Nederlandse Brinker Carpets, geef je je interieur een iets frivoler karakter. Hoeft het allemaal niet heel strak en netjes, maar mag het juist allemaal ietsje losser? Dan is dit beige karpet het juiste kleed voor jou. Het bestaat voor 100% uit wol en wordt met de hand geweven. Je bent daardoor verzekert van een uniek exemplaar.

Een speelse toets door de franjes aan alle zijden. Bij de tegenoverliggende zijden hebben de franjes de zelfde kleur. Bij de eerste aanblik al, zie je dat dit een kwalitatief prachtig kleed is. Je tovert je kamer met Barrax beige in een aantal minuten om met dit mooie vloerkleed.

Ook een heerlijk vloerkleed voor in de slaapkamer.

Een ideaal kleed voor bij uw bank of onder de eettafel, maar ook een heerlijk vloerkleed voor in de slaapkamer. Hoe fijn begint de dag als je lekker op het heerlijke zachte wol stapt in plaats van op die koude vloer?

Barrax wordt gemaakt in vier kleuren. Naast deze beige uitvoering is het karpet ook beschikbaar in grijsblauw en groen.

Met de keuze voor een vloerkleed, verbeter je naast het wooncomfort ook direct de akoestiek van de ruimte. Geluiden klinken minder lang en hard door.

Is de juiste maat wel beschikbaar?

Jazeker! Er zijn 3 standaardmaten leverbaar. Namelijk 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Ronde uitvoeringen kunnen helaas bij Barrax niet.

Vlekken in je Barrax vloerkleed?

Wij adviseren om bij aanschaf van uw vloerkleed ook meteen de James startersset aan te schaffen. Mocht er een vlek in het vloerkleed komen, dan is deze direct met de set te behandelen.